Laatste weekend van de vakantie buiten de stad

De vakantieperiode is voorbij. Afgelopen weekend kon men nog even de natuur in om op te laden voor het nieuwe schooljaar. Dagblad Suriname sprak met Sherida Mormon, directrice van Cola Kreek, en met Simeon Valentia van Isri Kokro. Vanwege de total lockdown van zondag, de Dag van de Marrons, was het op beide plaatsen vrij rustig.

Mormon licht toe dat er rekening is gehouden met de maatregelen waardoor het met de drukte meeviel. “Er zijn net genoeg gasten”, laat zij weten. Nu de school weer begint zal het de komende periode weer aanzienlijk rustiger zijn, merkt zij op. Het vakantieseizoen beoordeeld zij met een 6.5. “Maar, we mogen niet ontevreden zijn want doordat er inkomsten waren kunnen er reparaties worden verricht.”

Ook Valentia kijkt naar een rustig verlopen weekend. Een groepje personen op Isri Kokro genoot van de rust en de natuur. Het seizoen wordt ook door Valentia als redelijk goed omschreven. “Wanneer er geen sprake van Corona zou zijn dan zou het net als vanouds heel druk zijn”, laat zij tot slot weten.

RB

error: Kopiëren mag niet!