Nieuw bestuur voor St. Jeugdtandverzorging

De Stichting Jeugdtandverzorging (JTV) heeft een nieuw bestuur. De installatie van het nieuwe stichtingsbestuur werd vrijdag 3 september verricht door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid.

Dit bestuur wordt geleid door drs. Sandro Alberga, die in het bestuur zitting heeft namens het ministerie van Volksgezondheid. Volgens hem is een van de voornaamste taken van het bestuur, het benoemen van een directeur voor de Stichting Jeugdtandverzorging, een traject dat in gang is gezet.

Alberga gaf verder aan, dat naast de continuïteit van de voorlichting omtrent mondhygiëne op de scholen, ook de bereikbaarheid van de zorg op meerdere gebieden van het land één van de belangrijke zaken is waarvoor het stichtingsbestuur zich zal inzetten. 

Het bestuur bestaat verder uit Aartie Sewsaran, namens het ministerie van Financiën en Planning, Ryan Vyent, namens het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marino Starke, namens het Staatsziekenfonds, Derrick Frank Jessurun namens de Surinaamse Tandheelkundige Vereniging, Etienrichenel Rozario, Jeugdtandverzorger en Yoné Gorisson, namens de Centrale van Landsdienaren Organisaties.

error: Kopiëren mag niet!