Lions Club Kwatta schenkt beademingsapparaat aan president Santokhi

Lions Club Kwatta heeft zaterdag 28 augustus een beademingsapparaat overhandigd aan regeringsleider Chandrikapersad Santokhi op het Kabinet van de President.

Soeresh Narain, president van de Lions Club Kwatta zei, dat het om een zeer modern apparaat gaat, dat heel wat zaken reguleert. “Ook medicatie kan toegediend worden via zo’n apparaat. Het is ruim 20.000 euro waard”, aldus de Lions Club Kwatta-president.

De zorgsector maakt nog steeds moeilijke tijden door, vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. Het apparaat zal spoedig ingezet worden daar waar een tekort is aan apparatuur, het zal zijn weg vinden naar één van de ziekenhuizen via het ministerie van Volksgezondheid, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Deze serviceclubs maken deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Op vrijwillige basis ontplooien de leden initiatieven voor een betere samenleving.

error: Kopiëren mag niet!