Man (25) opgepakt voor bedreiging, vernieling en negeren beschermingsbevel

De 25-jarige R.G. is woensdag 18 augustus door de politie van het bureau Uitvlugt op zijn woonadres aan de Prinsessestraat in Paramaribo aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagmiddag 22 augustus.

Zijn moeder had donderdag 12 augustus aangifte tegen haar zoon gedaan, omdat hij een beschermingsbevel overtrad. De man ging vervolgens naar haar huis, vernielde schuiframen en bedreigde zijn moeder met de dood. Verder gaf de moeder aan ,dat haar zoon zich vorig jaar ook schuldig had gemaakt aan dezelfde strafbare feiten en daarvoor in verzekering was gesteld.

R.G. werd na zijn aanhouding ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij weer door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!