Lelijk land

Het is gewoonte geworden, dat handelshuizen elke vierkante van het terrein waarop zij verrijzen, beslaan. Eng eigenbelang speelt. Bouwvoorschriften worden vertrapt. Zand, grind en afval worden op het trottoir geplaatst. En het kan jaren duren voordat het bouwsel opgeleverd wordt. Al die tijd wordt er rotzooi gekweekt langs de openbare weg. 

De verkeersveiligheid wordt ondermijnd, ga zo maar door. Het ergste van de zaak is dat de overheid niets doet om scheefgroei tegen te gaan.

Roekeloze bevolking

De werkwijze van zij die beweren te werken aan de opbouw van het land is roekeloos. De riolering waaraan er al zoveel hapert, wordt verder naar de maan geholpen. Het gezicht van de hoofdstad wordt met de dag lelijker. Dat niet alleen, het verwerpelijk gedrag toont aan dat iedereen, van hoog tot laag in het land faalt, geen besef heeft van goed bestuur en burgerschap. Iedereen schijnt onnozel en dom te zijn. Weinigen zien in, dat het land niet opgebouwd maar misvormd-, meervoudig gehandicapt raakt. 

HD

error: Kopiëren mag niet!