Kids Club periode door NKC Instituut

Het NKC Instituut presenteert deze vakantie een Kids Club periode van woensdag 1 september tot en met donderdag 30 september. De registratie is 16 augustus gestart, ouders kunnen hun kinderen tot en met 31 augustus nog registreren aan de Bonistraat nummer 15.

Wat er allemaal te verwachten is in deze periode zijn kunst en creatie, leren schminken op een kindvriendelijke manier, natuureducatie, tuineducatie, knutselen, muziek, suikerspin, popcorn en nog veel meer.

De directrice van het NKC Instituut, Nancy Nathoenie, zegt in een gesprek met Dagblad Suriname dat kinderen in de leeftijdsklasse van 1 jaar tot en met 14 jaar hieraan mogen deelnemen. “Het doel hiervan is om de kinderen op een zeer educatief en creatieve manier bezig houden in de vakantie.”

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: