Zeven werknemers slijterij aangehouden

Werknemers voorzien vrouw van hoeveelheden drank zonder betaling

De eigenaar van een slijterij heeft woensdag 4 augustus aangifte gedaan van onder andere gekwalificeerde diefstal, gekwalificeerde verduistering en heling. De aangifte werd gedaan bij de afdeling Kapitale Delicten, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 13 augustus.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat werknemers van de aangever dranken, waarvoor niet betaald was, gaven aan de 47- jarige verdachte P.V. De vrouw kwam met haar auto bij de slijterij waarna werknemers van die slijterij flessen drank in de auto plaatsten zonder dat daarvoor betaald was. P.V. moet een kleine onderneemster zijn die ook dranken verkoopt, aldus de politie.

Behalve de vrouw zijn inmiddels ook aangehouden D.B. en R.D. (beiden 23 jaar), A.B. (21), P.A. (27), J.W. (20), N.A. (26) en D.P. (24).

De acht verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaatsvinden in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: