Rudisa-dochteronderneming voor een agroverwerkingsfaciliteit van US $ 35 miljoen in Enmore -Guyana.

De regering van Guyana heeft via het Guyana Office for Investment een Memorandum of Understanding getekend met Caribbean International Distributors Inc., een lid van de Rudisa Group of Companies, voor de ontwikkeling van een agroverwerkingsfaciliteit van US$35 miljoen in Enmore.

De faciliteit zal zich naar verwachting bezighouden met de productie en verpakking van verschillende producten, variërend van: melk, natuurlijke vruchtensappen en water tot een verscheidenheid aan broodproducten zoals hamburgerbroodjes, koekjes, koekjes, croissants, bagels en donuts om Guyana’s lokale en exportproducten te leveren. markten.

De faciliteit zal werk bieden aan ongeveer 600 mensen en zal een belangrijke stimulans zijn voor de bedrijven van lokale fruit- en melkveehouders die de belangrijkste leveranciers van deze faciliteit zullen zijn.

CEO van GO-Invest, Dr. Peter Ramsaroop verklaarde: “Rudisa Group of Companies heeft een lange reputatie in Guyana en begint aan een nieuwe en kritische onderneming die aanzienlijk zal bijdragen aan de visie van de president voor een op landbouw gericht Guyana en die centraal zal staan in de missie van de regering om Guyana om te vormen tot een grootschalige exporteur voor het Caribisch gebied en daarbuiten.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: