Personeel Korps Brandweer in slowdown-actie

Het personeel van het Korps Brandweer Suriname is dinsdag 10 augustus in een slowdown-actie gegaan, om aandacht te vragen voor de diverse problemen die ze ondervinden. Er zou vooral onvrede zijn over de gang van zaken rond benoemingen en bevorderingen.

De actievoerende brandweerlieden kregen kort bezoek van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie.

Amoksie sprak de brandweerlieden kort toe: “Wanneer er problemen zijn, dan moet ik persoonlijk komen. Het is goed dat de samenleving hoort en weet wat er speelt, dat we bezig zijn met de uitdagingen die de brandweer meemaakt. Ik zie zelf dat de brandweer het niet makkelijk heeft. Er zijn veel uitdagingen. We zijn er om beleid te maken, om oplossingen te brengen. Al geruime tijd verneem ik van de problemen bij de brandweer en dat zaken niet vlot verlopen.”

Onduidelijk is nog wat de bewindsman concreet kan betekenen voor de grieven van de brandweerlieden.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: