Identiteit dodelijke slachtoffers aanrijding Martin Luther Kingweg bekend

De 38-jarige automobilist Charles Sinei en zijn 44-jarige mede inzittende Nally Pansa zijn woensdagavond 4 augustus op de Martin Luther Kingweg overleden na een zware aanrijding, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 5 augustus.

De politie van het bureau Paranam kreeg die avond omstreeks tien voor acht de melding van een zware aanrijding op de Martin Luther Kingweg. De politie trof ter plaatse een zwaar beschadigde personenauto en een truck met oplegger aan.

Aan de hand van de aangetroffen situatie kon geconstateerd worden, dat de 26-jarige truckbestuurder geen voorrang had verleend aan het overige verkeer op de weg. Hij kwam met een lading hout vanuit een zijweg de Martin Luther Kingweg op. De personenauto kwam tegen vrachtwagen aan en zodanig, dat het dak van de personenauto werd los gerukt.

Charles Sinei en Nally Pansa liepen zware letsels op en stierven ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde hun dood officieel vast waarna hun lichamen, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag zijn genomen voor obductie.

De truck met oplegger en de personenauto zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder van de truck werd, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd, na overleg met het Openbaar Ministerie. De bestuurder is na verhoor heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: