Juve heeft vertrouwen in Locatelli na ‘passend bod’ aan Sassuolo

Juventus heeft er alle vertrouwen in om de Italiaanse middenvelder Manuel Locatelli vast te leggen nadat hij een “passend aanbod” heeft gedaan aan Serie A-rivaal Sassuolo, zei de directeur van de club uit Turijn, Pavel Nedved, zaterdag.

Locatelli, 23, kwam in de schijnwerpers als vervanger van de geblesseerde Marco Verratti tijdens de Euro 2020-triomf van Italië door een brace te scoren in de groepsfase tegen Zwitserland.

“We willen de speler en hij wil ons, we zijn ervan overtuigd dat ons aanbod goed en eerlijk is”, zei Nedved zaterdag voor de 2-1 overwinning op Serie B-club Monza in de Berlusconi Trophy.

Juve-coach Massimiliano Allegri wil Locatelli voor zijn middenveld en de voormalige AC Milan-speler wil ook graag naar Turijn verhuizen, ondanks dat het aanbod naar verluidt aanzienlijk lager is dan zijn rating van 40 miljoen euro ($ 47 miljoen).

“We hebben een passend aanbod gedaan in lijn met het huidige klimaat, ook met Covid. We wachten vol vertrouwen af, we willen hem naar Juventus brengen”, aldus Nedved.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: