Adele overweegt naar verluidt een verblijf in Las Vegas met een enorme betaaldag

Adele overweegt een residentie in Las Vegas te geven, waar ze maar liefst $ 138.000 per nacht zou kunnen verdienen, volgens een nieuw rapport.

Bronnen van Sin City vertellen The Sun dat de 33-jarige zangeres van “Rolling In The Deep” overweegt om in de nieuwe locatie Resorts World op de Strip te gaan wonen, die al in januari volgend jaar zou kunnen beginnen.

Ze zou mogelijk wel $ 138.000 per nacht kunnen binnenhalen, maar het is niet bekend hoe lang een run zou kunnen duren.

In de komende maanden zullen er optredens plaatsvinden van Katy Perry, Luke Bryan, Céline Dion en Carrie Underwood.

De vertegenwoordiger van Adele heeft ons verzoek om commentaar niet onmiddellijk beantwoord. Page Six heeft ook contact opgenomen met Resorts World.

Het laatste album van de zangeres, “25”, kwam uit in november 2015. Hoewel ze de afgelopen jaren geen nieuwe nummers heeft uitgebracht, gaan er geruchten dat ze nieuwe muziek aan het opnemen is in de Big Apple.

Adele is volgens The Sun in en uit de muziekstudio in New York City gezien, en het gerucht gaat dat ze ook een interview met Vogue gaat doen om een ​​muzikale comeback te lanceren.

De crooner heeft niet meer live opgetreden sinds haar concert in het Londense Wembley Stadium in 2017.

Een residentie in Sin City zou niet de enige nieuwe verbintenis zijn voor Adele. De Grammy-winnaar heeft ook een romance in haar leven met de supersteragent van LeBron James, Rich Paul.

Het nieuws van haar relatie brak in juli uit, maanden nadat ze haar scheiding van Simon Konecki had afgerond. Zij en Paul veroorzaakten datinggeruchten toen ze eerder deze maand samen zaten bij Game 5 van de NBA Finals.

Adele, die onlangs haar grote gewichtsverlies liet zien, werd afgelopen weekend ook gespot op het verjaardagsfeest van Robert Kraft in de Hamptons met Paul aan haar arm.

error: Kopiëren mag niet!