Rihanna nieuw Fenty-parfum

De Barbadiaanse zangeres heeft al haar stempel gedrukt op lingerie, huidverzorging en make-up – en nu voegt ze geur toe aan haar Fenty-merk.

Op woensdagmiddag plaagde de 33-jarige superster haar aanstaande parfumlancering door twee zwart-wit promofoto’s op Instagram te plaatsen.

“#FENTYPARFUM COMING SOON COM”, schreef ze.

Hoewel Rihanna geen releasedatum of details heeft gedeeld over hoe de geur zou kunnen ruiken, kunnen Fenty Beauty-shoppers tot 8 augustus een gratis sample scoren bij elke aankoop van meer dan $ 40, met behulp van de code FENTY bij het afrekenen.

Het mode-icoon poseerde voor de portretten in een off-the-shoulder leren jack en hemd met dunne bandjes, minimale make-up dragend met meerdere diamanten oorbellen.

Ze droeg ook een zijdeel met gladde bakkebaarden.

Het multi-afbreekstreepje heeft ook tal van andere mode- en schoonheidsprojecten om haar bezig te houden. Ondanks de recente sluiting van haar luxe Fenty-label met LVMH, heeft ze grote successen geboekt met haar andere merken.

Haar Savage X Fenty-lingerielijn van miljarden dollars, die intieme kleding voor zowel vrouwen als mannen maakt, heeft zijn sporen verdiend met een jaarlijkse modeshow die wordt gestreamd op Amazon Prime; beroemdheden als Paris Hilton, Laura Harrier en Lizzo maakten deel uit van de presentatie van 2020.

In maart diende Rihanna ook een aanvraag in voor het handelsmerk ‘Fenty Hair’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: