De advocaten van Marilyn Manson vragen om de beschuldigingen van seksueel misbruik van ‘Game of Thrones’-actrice Esmé Bianco te verwijderen vanwege de wettelijke verjaringswet in Californië

De advocaten van Marilyn Manson hebben woensdag een motie ingediend om de aanranding en batterijclaims van Game of Thrones-actrice Esme Bianco tegen de shockrockartiest af te wijzen, met het argument dat ze geen verdienste hadden op basis van de Californische wet op het statuut van beperkingen.

In de nieuwe motie die door Insider is beoordeeld, zei advocaat Howard King dat de beweringen van Bianco “een belangrijk onderdeel waren van een gecoördineerde aanval door meerdere eisers, die cynisch en oneerlijk proberen de #MeToo-beweging te gelde te maken en te exploiteren.”

In april diende Bianco een civiele procedure in bij de federale rechtbank tegen Marilyn Manson, wiens echte naam Brian Warner is, en beschuldigde hem van aanranding en geweld.

Haar rechtszaak zei dat Manson “seksuele handelingen heeft gepleegd” met de actrice zonder haar toestemming. Bianco zei dat ze soms bewusteloos was, en de rechtszaak beschreef ook gevallen van fysiek misbruik, gedwongen drugsgebruik en bedreigingen met geweld.

Bianco beweerde dat Manson, toen ze kort aan het daten waren, de mensenhandelwetten overtrad door haar van Londen naar Los Angeles te vliegen voor een videoclip die niet werd uitgebracht en een film waarvan ze ook beweerde dat deze was opgevoerd zodat hij haar kon zien en haar later fysiek kon misbruiken. .

Bianco en Manson dateerden in 2011 en Bianco sprak voor het eerst in het openbaar over de beschuldigingen in een interview in New York Magazine in februari.

Manson ontkende de aantijgingen van de vrouwen en noemde ze in februari “vreselijke verdraaiingen van de werkelijkheid”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: