Ragmad Barry: Album Bunga Atikoe telt acht eigen geschreven songs

De Surinaamse artiest Ragmad Barry heeft een album genaamd Bunga Atikoe uitgebracht. De veelzijdige artiest vertelt dat Bunga Atikoe letterlijk betekent ‘blij in mijn hart’. Het album telt acht eigen geschreven nummers. Voor dit album is hij een samenwerking aangegaan met zangeres Ilse Djasmadi, zodoende hebben zij de title track samen gezongen. De muziekgenre bij dit project is Pop Jawa music. De artiest geeft aan dat hij de inspiratie voor het schrijven haalt van zijn neef Eddy Assan.

Ragmad Barry is vanaf zijn 15e jaar bezig met muziek. Hij heeft zijn eigen muziekgroep genaamd Formatie Volumia bestaande uit negen leden. Album Bunga Atikoe is zijn eerste eigen album. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Andre Matkasdjo. De videoclip van de title track is ook al te bekijken via YouTube. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: