De ex-man van Sandra Bullock geeft honderdduizenden dollars aan minnaressen .

Sandra Bullock is een van Hollywood’s meest succesvolle sterren met een enorme fanbase op sociale media, maar niet veel fans weten dat de actrice haar diepbedroefd had door haar ex-bedriegende echtgenoot. Hier zijn alle details.

Terwijl Sandra Bullocks het grootste deel van haar carrière doorbracht met het beklimmen van podia en het winnen van topprijzen, wist ze niet dat haar toenmalige echtgenoot Jesse James een fortuin besteedde aan het financieren van zijn meerdere minnaressen.

Hoewel beroemdheden rollen op zich nemen waardoor ze onoverwinnelijk lijken, zijn het alleen mensen die gekwetst en diepbedroefd kunnen zijn wanneer ze in dergelijke omstandigheden worden geplaatst.

De 56-jarige actrice Bullock bevond zich bijvoorbeeld ooit in een ongelooflijke situatie met haar ex-man James en was diepbedroefd.

Het voormalige stel ontmoette elkaar in 2003 en leidde tot een vriendschap. Een paar jaar later zei de actrice “Bird Box” ja tegen de zakenman en ze trouwden in een privéceremonie.

In die tijd won Bullock vele prijzen en in de meeste van haar acceptatietoespraken zou ze de liefde van haar leven, James, de eer geven, van wie ze zei dat ze haar hielp beter te worden in het vak.

Een paar jaar na hun huwelijk zag het er rooskleurig uit voor het voormalige paar en Bullock hielp James zijn kinderen op te voeden uit zijn eerdere relaties, maar het zou maar een tijdje duren voordat de waarheid aan het licht kwam.

Meerdere vrouwen beweerden dat ze een affaire hadden met de zakenman in verschillende tijden terwijl hij nog getrouwd was met zijn beroemde vrouw. Sommige rapporten merkten op dat James vaak genereus was als het om zijn minnaressen ging.

Er werd beweerd dat hij enkele honderdduizenden dollars had uitgegeven om dingen met zijn dames op te fleuren. Bovendien gaf hij soms buitensporige bedragen uit om ze op privéjets te krijgen, alleen maar om hem te bezoeken.

James hield van feesten in extravagante clubs en ging zo vaak als hij kon, maar hield dit geheime leven van hem weg van Bullock totdat het niet langer mogelijk was om dat te doen. Sommige van de vrouwen die naar voren kwamen, zouden strippers zijn.

Na de scheiding en jaren van genezing had Bullock de moed om terug te kijken op haar verschrikkelijke verleden. In een bericht opende de actrice de ontrouw-saga en merkte op dat het iedereen kan overkomen en dat niemand er het beste op is voorbereid.

De 56-jarige sprak haar dankbaarheid uit voor haar leven en voegde eraan toe dat ze was waar ze hoort te zijn. Bullock merkte op dat ze niet van plan was stil te staan ​​bij het verleden en de pijn die het met zich meebracht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: