Sex and the City reboot onthult de eerste mogelijke glimp van Charlotte’s tienerdochters op de set

Nieuwe foto’s van de set van de Sex and the City-revivalserie And Just Like That in New York hebben een opwindende blik geworpen op een deel van de jongere generatie van de show, die nu helemaal volwassen is.

In de 11 jaar sinds het vervolg op de film Sex and the City 2, zijn sommige dingen misschien hetzelfde gebleven, zoals de langverwachte terugkeer van Chris Noth als Mr Big, maar andere zijn veranderd, waaronder de beslissing van Kim Cattrall om niet terug te keren als Samantha, waardoor de vervolg op trio Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) en Kristin Davis (Charlotte).

Het enige dat echt benadrukt hoe snel de tijd verstrijkt, is echter de schijnbare onthulling van Charlotte’s twee dochters, die nu worden gespeeld door jonge vrouwen.

In de finale van de serie van 2004 adopteerden Charlotte en haar man Harry (Evan Handler) een babymeisje uit China, Lily, voordat ze in de film uit 2008 een biologische dochter kregen, Rose.

Actrices die de volwassen versie van de nu tienerdochters van de personages speelden, werden zaterdag samen met een stijlvol uitgedoste Kristin en Evan buiten het Lyceum Theater in de stad gezien.

Terwijl de oudere actrice die waarschijnlijk Lily speelde, straalde naast Kristin, leken hun bijpassende bloemenjurken het spel weg te geven als moeder en dochter.

Sarah Jessica Parker werd zaterdag ook gespot tijdens het filmen van scènes als Carrie, naast Willie Garson als haar vriend Stanford Blatch en Mario Cantone als zijn echtgenoot Anthony Marentino, die een verhitte ruzie leek te hebben.

And Just Like That zal bestaan ​​uit 10 afleveringen van een half uur, waarin de levens van Carrie, Miranda en Charlotte worden gevolgd terwijl ze opnieuw door hun geliefde New York City navigeren terwijl ze nu in de vijftig zijn.

error: Kopiëren mag niet!