Gospel nummer genaamd ‘Mi gado bigi’

Roberto ‘The Gboss’ Banel heeft wederom goed nieuws voor muziekliefhebbers. Hij vertelt het volgende in een gesprek. De 5e  geschreven gospel van hem is uit in samenwerking met de zanger Orveo Djoe. Het is de eerste samenwerking voor hem met WeDemBossMusic. Mi gado bigi (Mijn God is Groot) schreef Banel aan het einde van 2019. ‘Ik keek naar wat bestaande gospel video’s en haalde zo mijn inspiratie en omdat God de almachtige is en niets groter is dan mijn god schreef ik dit lied’ aldus de schrijver van deze song.  Orveo Djoe ging van start met deze samenwerking na de WeekendTalent show die door Banel was geproduceerd en is 1 van de top 5 finalisten geweest, dat was in het jaar 2019. De zanger is nu ook bezig met zijn eigen vocale coaching project waar beginners de professionele begeleiding kunnen krijgen. ‘Mi gado bigi’ is gelanceerd met een bijbehorend clip.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!