Vrouw (32) steekt in op man (30) en 24-jarige vrouw te Wintiwai

De politie van het bureau Latour heeft zondag 18 juli de 32-jarige vrouw G.S. in de Goejestraat te Wintiwai aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 23 juli.

De vrouw bracht die dag in de Goejestraat twee personen steekverwondingen toe met een scherp voorwerp. Agenten gingen na de melding van het incident naar de locatie voor onderzoek.

Geconstateerd werd dat de twee slachtoffers, de vrouw J.L. (24) en de 30-jarige A.S., ter hoogte van pand no.2 met elkaar stonden te praten. G.S. die op een bepaald moment kwam aanlopen, begon zonder enige reden de 24-jarige vrouw uit te schelden en vroeg haar rekenschap om roddelpraatjes. Daarbij haalde de vrouw een scherp voorwerp uit haar B.H. tevoorschijn en zwaaide daarmee in de richting van J.L. A.S. kwam tussen de twee vrouwen om erger te voorkomen, maar werd daarbij in zijn rechter onderarm gestoken.

G.S. viel de dame toch aan, waarbij die een steekwond opliep aan haar rechterschouder. De twee gewonde slachtoffers werden per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling konden beide naar huis.

De verdachte werd in de boeien geslagen en het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is G.S. achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: