Inbrekers stelen eigendommen en pick-up

In het district Wanica werd een familie opgeschrikt door een inbraak. In de nacht van maandag op dinsdag 7 juli was de familie niet thuis. Bij aankomst bleken heel veel spullen te zijn gestolen. De inbrekers hebben daarbij kans gezien om de pick-up, die in de garage onder het huis was geparkeerd, mee te nemen. Het gaat om een witte ISUZU D-MAX SC 4×4 MT Pick-Up, rechts stuur, enkel cabine, bouwjaar 2014 met een laadvermogen van 1.250 kilo.

‘De dieven hebben onze eigendommen, waaronder een televisie, een lichtmotor, hogedrukspuit, machines, materialen en een grote 100 lbs gasbom in onze eigen pick-up gestopt en zijn ermee weggereden’, vertelt een van de familieleden. ‘Weet je wat een gasbom nu kost?’, vraagt een van de benadeelden. Hij is boos, dat zijn gereedschappen zijn gestolen, omdat hij nu geen klusjes kan uitvoeren. Het blijkt dat ook een kleine gasbom en diverse stoelen zijn ingeladen.

De inbrekers hebben een complete muur gesloopt om in de woning te kunnen komen. ‘Je verwacht niet dat dit je overkomt’, laat de familie weten, die aangifte heeft gedaan. De zaak is in onderzoek van de politie.  

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: