Anthony Nesty helpt team USA te leiden

De hoofdcoach van Florida, Anthony Nesty, weet hoe het is om op het hoogste niveau te winnen. Op de Olympische Spelen van 1988 werd Nesty, die Suriname vertegenwoordigde, de eerste zwarte zwemmer die een gouden individuele zwemmedaille won. Nu probeert hij Team USA naar de top van het podium te helpen. Nesty werd deze zomer gekozen als assistent-coach.

Nesty zegt dat ze de juiste mix hebben om de jonge zwemmers door het Olympische proces te helpen.

‘Niet alleen het personeel, maar ook Caeleb en een paar andere oudere jongens,’ zei Nesty. “Ik denk dat ik hen zal helpen hun zenuwen te kalmeren, maar tegelijkertijd zullen ze op een nog hoger niveau kunnen presteren.”

Er zijn geen fans toegestaan ​​in de zalen daar Tokio een COVID-19-golf meemaakt. Maar Nesty zei dat iedereen zich moet houden aan de veiligheidsprotocollen waaraan ze gewend zijn geraakt .

De Olympische Spelen in Tokio beginnen op 23 juli en de zwemcompetitie begint op 24 juli.

error: Kopiëren mag niet!