Twee mannen opgepakt verdacht van diefstal tv’s uit appartementen

Leden van de Recherche van Paramaribo hebben afgelopen zaterdag de 27-jarige B.B. en M.A. (25) voor diefstal middels braak aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname maandagmiddag 21juni.

B.B. wordt ervan verdacht op maandag 7 juni uit een appartementencomplex te Uitvlugt een televisietoestel te hebben gestolen. Een tweede inbraak pleegde hij samen met zijn kompaan M.A. twee dagen later en weer werden uit een appartementencomplex tv’s gestolen, deze keer zes stuks.

Bij een ingesteld onderzoek kwamen beide mannen in beeld. Op camerabeelden van het appartementencomplex is duidelijk te zien hoe de twee verdachten de inbraak pleegden en er vandoor gingen met de buit.

Naast de tv’s werden er ook twee grote gascilinders van 100 lbs buitgemaakt. Beide verdachten ontkennen de gascilinders te hebben gestolen. Bij zijn voorgeleiding verklaarde B.B. dat hij de inbraak heeft gepleegd, terwijl zijn kompaan Maikel ontkent.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit duo achter slot en grendel geplaatst

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: