Het Natio-vuur begint aan te wakkeren

Suriname lijkt dinsdag 8 juni in de ban van de zeer belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd van het Surinaamse nationale voetbalteam, Natio, tegen Canada. De wedstrijd, die dinsdagavond om tien uur Surinaamse tijd begint, wordt gespeeld in de Amerikaanse stad Chicago.

Social media stromen vol met vele aanmoedigingsberichten voor de Surinaamse spelers. Het Natio-vuur laait met het uur hoger op. Ook binnen de top van de regering. President Chandrikapersad Santokhi sprak ’s middags tijdens een openbare vergadering van De Nationale Assemblee vol overtuiging en vol overgave over een winst van Natio op de Canadezen,

Vicepresident Ronnie Brunswijk doet niet onder en heeft vol vuur een duidelijke boodschap voor Natio en de vele voetbalfans op video vastgelegd en onder andere gepost op YouTube.

‘Natio tide woh klar ding mang yere. Trena Dean Gorre set ie sanie 💪🏾💪🏾💪🏾Warner Hahn no wang bal nhe psa tide ooktoe💪🏾. Wij gaan voor een clean sheet‘, was zijn boodschap op Facebook, met eveneens deze video:

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: