Gasbomdief krijgt afranseling door vrouw

Op Facebook gaat een filmpje viraal waarop te zien is, dat een gasbomdief op heterdaad wordt betrapt en door een vrouw met enkele zwepen middels een takje wordt bewerkt. Het zou moeten gaan om een dief die de buurt regelmatig teistert met het stelen van alles en nog wat. 

Het filmpje heeft tot grote verontwaardiging geleid bij velen, omdat de “dief” in deze om een bejaard uitziende man gaat. De dief, zittend op zijn buit, de gasbom, krijgt meerder malen enkele venijnige zweepslagen toegediend van de vrouw, de vermoedelijke slachtoffer van de gasbom diefstal. 

De oude man, mogelijk een dief, zoals op het filmpje duidelijk te zien, kon zich nauwelijks verdedigen tegen de zweepslagen van de vrouw. Hoewel niemand diefstal goedpraat, vindt menigeen dat de handeling van de vrouw, gelet op de leeftijd van de vermoedelijke dief ,buiten proportioneel is. Het gaat hier om een oude man die de vrouw haar opa kon zijn, zo luidt de algemene reactie. 

De boosheid van de vrouw is begrijpelijk, maar een oude man zo een afranseling geven is afkeurenswaardig. Moreel ethisch zeer afkeurenswaardig. Men vraagt zich af of de vrouw met haar handeling niet strafbaar is.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: