Bureau Motor Surveillance Dienst gesloten vanwege Covid-besmetting

Het Korps Politie Suriname heeft vrijdagavond 28 mei bekendgemaakt, dat met ingang van vrijdag de afdeling Motor Surveillance Dienst (M.S.D.), die gevestigd is in het gebouw van het politiebureau Nieuwe Haven, tot nader order gesloten is. 

Daar is sprake van een Covid-19 positief geteste politieambtenaar, waardoor de overige medewerkers uit voorzorg in quarantaine zijn geplaatst. 

Eventuele overtreders die hun boete moeten betalen, kunnen dat doen op de afdeling Parket aan de Mr. F.H.R. Lim A Postraat.

‘Ondanks dat de politie ook blootgesteld wordt aan de gevaren rondom de Covid-19 pandemie, zal zij de gemeenschap blijven dienen. Andere politieambtenaren zullen daar waar nodig worden ingezet om verkeer regelend op te treden’, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: