Man (79) doodt zijn vrouw, 78, en pleegt vervolgens zelfmoord

De 79-jarige Johan Sof en zijn echtgenote de 78-jarige Norma Sof-Glasser zijn donderdag door vermoedelijk een familielid dood aangetroffen in hun woning aan de Lelydorperweg. De politie van het bureau Lelydorp had een melding ontvangen van een moord en zelfmoord. Agenten van dit politiebureau en leden van de afdeling Kapitale Delicten gingen voor onderzoek naar de woning, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 21 mei.

Ter plaatse troffen agenten het lichaam van Johan Sof hangend aan een touw onder het balkon aan. Het lichaam van zijn vrouw Glasser, dat geen levensteken vertoonde, werd in haar rolstoel aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood door verstikking vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het bejaard echtpaar kenbaar had gemaakt levensmoe te zijn. Dat heeft vermoedelijk de emmer doen overlopen, waarbij de man zijn vrouw met een touw om haar nek om het leven bracht. Hierna sloeg de bejaarde man de hand aan zichzelf. Volgens de arts overleed hij door ophanging.

De lichamen van het bejaard echtpaar Sof-Glasser zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie voor de begrafenis afgestaan aan de nabestaanden

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: