BOG overhandigt voorlichtingsmateriaal inzake Tabakswet aan minister Kuldipsingh

In het kader van de tabaksontmoediging-activiteiten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Farisha Sheombarsing, van het tabaks focal point van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), donderdag 20 mei voorlichtingsmateriaal overhandigd aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). 

Het doel is om de Tabakswet zichtbaar te maken binnen alle instituten en instellingen. 

Het materiaal is van belang om de Tabakswet zichtbaar te maken en bewustwording te creëren onder de samenleving. De tabakswet 2013 verplicht het land tot uitvoering en naleving van belangrijke effectieve maatregelen, zoals vastgelegd in de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO)/WHO-strategie en actieplan ter versterking van de tabaksontmoediging in de Amerika’s 2018-2022. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: