Voortvluchtige verdachte van diefstal met geweld aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname hebben vrijdag 14 mei de 28-jarige voortvluchtige verdachte C.P. op de Nieuwzorgweg gesignaleerd en aangehouden, zo meldt het korps donderdagavond 20 mei.

De man wordt ervan verdacht zich samen met twee kompanen in de februari schuldig te hebben gemaakt aan diefstal met geweld aan de Afiyabastraat. 

Een van de kompanen van C.P. werd eerder in deze zaak aangehouden en in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de andere kompaan wordt gewerkt.

Het RBTP droeg de opgepakte verdachte over aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: