Weer een minister slachtoffer fake Facebook-accounts: Amar Ramadhin

Het ministerie van Volksgezondheid heeft maandagavond 17 mei bekendgemaakt, dat er momenteel berichten verschijnen op een fake Facebook-account over lockdowns en Covid-situaties waarin de naam van minister van Volksgezondheid drs. Amar Ramadhin wordt misbruikt.

Het ministerie benadrukt, dat dit niet op waarheid berust en dat de minister niets te maken heeft met de nep accounts en de fake berichten.

Dit zijn volgens het ministerie de officiële Facebook accounts van minister Ramadhin:

www.facebook.com/ramadhin.amar/

www.facebook.com/amar.ramadhin.page

Eerder waren en zijn nog steeds op Facebook nep accounts te vinden van onder andere de ministers van Financiën en Planning Armand Achaibersing en Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: