Bekende komediant tijdens avondklok opgepakt met vuurwapen in bezit

Terwijl het nieuws over zijn aanhouding al dagen rond gaat op social media, bericht het Korps Politie Suriname pas dinsdag 18 mei, dat de bekende komediant Aargil M. donderdagochtend 13 mei in alle vroegte door de politie, bijgestaan door het Nationaal Leger (NL) en leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), op de Nieuw Weergevondenweg is staande gehouden.

Tijdens een veiligheidscontrole werd door de politie een vuistvuurwapen op hem aangetroffen. M. verklaarde tegenover de politie, dat hij voor zijn eigen veiligheid het wapen aan de Franse kant had gekocht. Het wapen, dat hij illegaal in zijn bezit had, werd in beslag genomen.

A.M. werd na overleg met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Vuurwapenwet en smokkel door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: