Vrouw trekt pistool tijdens ruzie over grondgeschil

In Suriname zijn grondgeschillen en ruzies over het eigendom van gronden, percelen, bijna van elke dag. Een normale gang van zaken is om een dergelijk geschil uit te vechten voor die groene tafel, de rechter. Maar, er kunnen ook plotseling en ad hoc ruzies ontstaan tussen mensen over het eigendom van een grond, een perceel.

Beelden van zo’n ruzie doken zondag 16 mei op social media op. Een boze vrouw is op die beelden te zien in een verhitte woordenstrijd met een paar andere vrouwen en mannen. De sfeer was verre van vriendelijk, vijandig en agressief.

Een van de vrouwen, kennelijk degene die meent recht te hebben op het perceel of woning waarop iedereen zich bevond, stond in eerste instantie met een paar slippers in een hand te zwaaien. Maar, binnen korte tijd maakten die slippers plaats voor een pistool, dat zij kennelijk wilde gebruiken om haar woorden kracht bij te zetten. Het zijn opmerkelijke beelden. Maar, onduidelijk is vooralsnog waar een en ander zich heeft afgespeeld.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: