Passagiere (30) van bromfietser overlijdt na botsing met auto op Krakaweg

Een 30-jarige passagiere op een bromfiets is vrijdagmiddag 14 mei rond drie uur om het leven gekomen nadat de bromfiets op de Krakaweg werd aangereden door een auto. Naar verluidt zou de bromfietser zwaargewond zijn geraakt. Hij is opgenomen op de intensive care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De auto zou vanuit Zanderij Centrum richting Berlijn hebben gereden. De bromfietser kwam vanuit tegenovergestelde richting. In een bocht zou de auto op de weghelft van de bromfiets zijn gekomen waarop een aanrijding volgde.

Volgens berichten zou het linker onderbeen van de bromfietser zijn afgerukt. De automobilist zou onder invloed van alcohol hebben verkeerd. 

Een en ander – zoals de personalia van de overleden passagiere en de zwaargewonde bromfietser – is nog niet bevestigd door het Korps Politie Suriname. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: