Voetballer Ivanildo Rozenblad plotseling op 24-jarige leeftijd overleden

De Surinaamse voetbalwereld werd woensdag 12 mei opgeschrikt door het plotselinge overlijden van de slechts 24-jarige Ivanildo Rozenblad. Het is nog bekend waaraan hij is overleden, maar hij had een hartafwijking. De exacte doodsoorzaak is niet bekend. Wel is bekend dat hij een hartafwijking had en daardoor ook met zijn voetbalcarrière zijn gestopt.

Rozenblad zou woensdag tijdens het voetballen in Coronie onwel zijn geworden en in elkaar zijn gezakt op het veld. Een arts heeft ter plekke zijn dood vastgesteld. Hij had zelf kort ervoor op zijn Facebook-pagina nog zijn vertrek naar Coronie aangekondigd:

Hij zou zondag 16 mei zijn 25e ver- jaar- dag vieren.

Op social media wordt ondertussen door zeer velen geschokt gereageerd. De eigen Facebook-pagina van Rozenblad stroomt vol met reacties.

Rozenblad debuteerde op 8 oktober 2016 voor Natio in een wedstrijd tegen Guyana. Hij scoorde een goal in de tweede verlenging, Guyana werd met 3-1 van het veld gespeeld. Een paar maanden later was Rozenblad weer succesvol voor Natio door de winnende goal te maken tegen Trinidad & Tobago in een Gold Cup kwalificatie match.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: