St. Libi u Wan Ten schenkt 50 sociaal zwakkere moeders te Brownsweg voedselpakket

Stichting Libi u Wan Ten (St. LWT) heeft in verband met Moederdag 2021 50 sociaal zwakkere moeders in het dorp Brownsweg, district Brokopondo, van  een voedselpakket voorzien. 

Stg. LWT is een organisatie die als doel heeft de onderlinge verstandhouding onder de jongeren bevorderen, sociaal zwakkeren binnen Brownsweg de nodige ondersteuning te geven en het bevorderen van educatieve en sport gerelateerde activiteiten, verzorgen van trainingen voor gezond leven en verrijken van de kennis hierover. 

De stichting volgt het onderwijsproces binnen Brownsweg op de voet en waar nodig ondersteuning geven aan onder andere dropouts en hangjongeren.

Middels sponsors en contributie of een vrijwillig bijdrage tracht de organisatie aan haar financiële middelen te komen. Deze organisatie is op 9 april van dit jaar opgericht. De stichting is van plan  haar vleugels open te slaan naar andere dorpen van het district

De bestuursleden van St. LWT zijn allemaal afkomstig uit Brownsweg. Voorzitter is Diko Linga, de ondervoorzitter is Lambertus Waandels Lambertus, Merselien Pansa is de secretaris en Carel Finkie is de penningmeester.

Het ligt in bedoeling aan de districtscommissaris en alle andere belangrijke actoren binnen Brokopondo een  bezoek te brengen.

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: