Tractor belandt in irrigatiekanaal rijstveld

De regen en de gevolgen daarvan bezorgen alleen maar kommer en kwel voor rijstboeren in Nickerie. Padivelden met daarop oogstrijpe padi staan onder water waardoor het oogsten heel erg bemoeilijkt wordt. Op vele plekken is het zelfs onmogelijk geworden om te oogsten. Vanwege het aanhoudend natte weer raken de damwegen ook onder water, met wegverzakkingen als gevolg. In hun ijver om waar het nog kan de padi oogst binnen te halen, gaat er wel eens iets mis. Zoals hier op de foto.

Door een wegverzakking kwam deze tractor maandagmiddag 10 mei te Paradise in het irrigatiekanaal terecht. De tractor “operator” mankeerde gelukkig niets bijzonders, afgezien van wat lichaamspijnen.

Op de foto is te zien hoe de tractor voor meer dan de helft zich in het kanaal bevindt. Een andere tractor probeert het eruit te slepen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: