8-jarige Jyotika Bholasing in de muziekscene

Ze vervult de wens van haar vader wijlen Kishen Bholasing

Jyotika Bholasing is de dochter van wijlen Kishen Bholasing. De 8-jarige is actief bezig in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van haar moeder Niermala Boedjarath. De vader van Jyotika Bholasing had 1 wens voor haar en dat is dat zij een grotere naam zou bereiken dan haar vader. Dit heeft zij als doelstelling om zijn wens uit te laten komen. Na het overlijden van Kishen heeft zijn dochter in 2020 twee nummers uitgebracht. Door de Covid-maatregelen is het momenteel erg stil in de muziekwereld en heeft de band niks kunnen doen. Dit jaar heeft Jyotika 2 nummers uitgebracht tezamen met Semiclassical Group K&F en FC audio (Feroz Chedi). Haar 1e nummer was speciaal voor Navratri genaamd “Angan More Awo Re”. Ter ere van Hanuman Jayanti heeft zij haar 2e nummer uitgebracht, genaamd “Hanuman Jayanti Special”. Namens dit jong talent een bijzondere dank aan iedereen die haar support en steun biedt in haar muziekcarrière, met name haar hoofdsponsor NSR Heavy Equipment, familie en vrienden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: