Voetganger (56) te Clarapolder doodgereden door dronken automobilist

De 56-jarige voetganger Radjie Sahai is dinsdagavond 27 april, omstreeks kwart voor acht, door een auto aangereden in de Bastieweg te Clarapolder in het district Nickerie. De automobilist bevond zich op dat moment onder invloed van alcohol, zo bericht het Korps Politie vrijdag 30 april.

De politie van het bureau Corantijn trof de zwaargewonde man liggend op een perceel aan. Hij werd in een ambulance overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum, waar hij enkele uren later overleed aan de opgelopen verwondingen.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 37-jarige automobilist D.N. vermoedelijk met hoge snelheid over de Bastieweg reed. Het slachtoffer liep vanuit de tegenovergestelde richting op de Bastieweg. Door tot nog toe onbekende reden reed D.N de heer Sahai aan. De aanrijding was zodanig, dat het lichaam van Sahai, over een langs de weg lopende trens heen op een belendend perceel belandde.

Na ontnuchtering werd D.N. voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld door de politie. Zijn auto is voor herkeuring in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. 

Het lichaam van Radjie Sahai is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

error: Kopiëren mag niet!