Drugshandelaar (40) aangehouden te Klein Henarpolder, Nickerie

De politie van het bureau Nickerie heeft op dinsdag 20 april de 40-jarige D.B. in zijn woning te Klein Henarpolder aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Na verkregen en uitgewerkte informatie dat de man drugs verhandelde, deed de politie een inval in zijn woning. Daarbij werd een plastic zakje met vermoedelijk 117 wikkels cocaïne aangetroffen. In de woning werd ook een geldbedrag in Surinaamse dollars gevonden. De wikkels met vermoedelijke cocaïne en het geld zijn door de politie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat het geld de opbrengst is van drugsverkoop. 

D.B. werd voorgeleid en verklaarde aan de politie, dat de gevonden cocaïne van hem is en dat hij drugsgebruiker is. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!