100 Ramadan-pakketten verdeelt door Lionsclub Parwani

Lionsclub Parwani heeft ook dit jaar in de maand Ramadan een sociaal project gedaan. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Lionsclub Parwani had een beroep gedaan op de samenleving, er is gehoor gegeven. Met ondersteuning van alle donateurs is het Ramadan project uitgevoerd. De pakketten hebben elk een waarde van SRD 300,-. Een deel is verstrekt vanuit het SIV gebouw. En een ander deel is door de fellows tot aan huis bezorgd. Er werd een speciaal beroep gedaan op donateurs, een zogeheten kick-off middels het programma Kal Aaj Aur Kal van Lion Faried Pierkhan. Een speciale dank aan een ieder die zijn bijdrage heeft geleverd aan dit project, in het bijzonder dank aan alle donateurs, aldus President van de club Rezah Amirkhan.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!