President Santokhi ontvangt CEO Total E&P Americas

De President and Chief Excecutive Officier van Total E&P Americas LLC, Jean-Michel Lavergne, heeft een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi op donderdag 8 april 2021. De topman van Total heeft onder meer een presentatie gegeven over de verrichtingen van zijn bedrijf binnen de aardoliesector. De CEO werd bijgestaan door de vicepresident, Dawn Lannin, en de managing director for Suriname, Ricardo Darre.

Total is operator in blok 58, waar eerder significante olievoorkomens zijn ontdekt. De CEO liet ook weten dat er twee boorschepen actief zijn voor de Surinaamse kust en wel in blok 58. De schepen zijn bezig de kwaliteit te bevestigen van de vondsten die eerder zijn gedaan. Aan president Santokhi is het plan voor de toekomst en de commitment van de maatschappij aan Suriname voorgehouden. Total heeft reeds een kantoor in ons land.  Lavergne zegt dat Total zich welkom voelt in Suriname, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan het uitvoeren van haar geplande operaties.


V.l.n.r.: Total managing director for Suriname, Ricardo Darre, vice president Dawn Lannin en CEO Jean-Michel Lavergne
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: