Nog steeds valse Facebook-accounts van minister Ramdin

Ministers Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking blijkt nog steeds valse Facebook-accounts op zijn naam te hebben, via welke ‘de minister’ onder andere leningen biedt aan individuen.

De Communicatie Dienst Suriname heeft diverse malen bericht erover en mensen gewaarschuwd voor valse Facebook-accounts op naam van bewindslieden. Maar enige actie om de valse Facebook-accounts verwijderd te krijgen van Facebook lijkt niet te worden ondernomen, gelet op het feit dat diverse valse accounts al vele maanden actief zijn.

Deze week werden weer berichten gepost door een nep-minister Ramdin. Het is duidelijk dat de personen achter de valse accounts op naam van de minister trachten geld afhandig te maken van mensen. 

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, dat mensen op Facebook zeer alert moeten zijn. Geen enkele minister heeft een officieel Facebook-account. Accounts met namen van Surinaamse ministers zijn nep en moeten worden genegeerd, geblokkeerd en gemeld aan Facebook. 

PK

error: Kopiëren mag niet!