Poll Dagblad Suriname: Burger merkt niets van dalende prijzen producten in winkels

Burger ziet geen toekomst meer voor SLM in huidige vorm

Uit een poll op de website van Dagblad Suriname blijkt, dat de burger niets merkt van dalende prijzen van producten, vooral die van de basisgoederen, in de winkels en supermarkten. Met alle overheidsmaatregelen voor onder andere importeurs die zijn ingesteld, was de verwachting dat prijzen zouden dalen. Dat lijkt niet het geval te zijn. Maar liefst 91 procent van de uitgebrachte stemmen (992) laat in de poll weten, dat de prijzen van goederen niet zijn gedaald. Slechts 102 personen (9 procent) stellen juist wel een daling van prijzen te hebben geconstateerd. 

Prijzen verschillen nog steeds ook per supermarkt

Wie een paar supermarkten bezoekt, komt al gauw tot de ontdekking dat de prijzen werkelijk niet zijn gedaald, integendeel. Prijzen van producten blijken nog steeds te stijgen en daarenboven is de prijs van een basisproduct in de ene supermarkt zelfs hoger dan de prijs in een andere supermarkt in dezelfde straat. Natuurlijk vraagt de klant, de consument, zich af hoe dat mogelijk is.

Burger ziet geen toekomst meer voor de SLM

Uit een tweede poll, die de afgelopen dagen was geplaatst op de website van Dagblad Suriname, blijkt dat veel burgers geen geloof meer hebben in een toekomst voor de SLM. Op de vraag of de luchtvaartmaatschappij voor de toekomst behouden kan worden onder een nieuwe leiding en zijn plannen, heeft 75 procent (793 stemmen) geantwoord daar geen vertrouwen in te hebben. 261 personen (25 procent) hebben echter nog wel geloof in een toekomst voor de SLM, ondanks de penibele financiële situatie en de kleine vloot.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: