Danitsia Sahadewsing over nieuw song “Sweet Love”

De zangeres noemt ook aantal mooie momenten uit haar carrière

De nieuwste productie genaamd Sweet Love” is uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Danitsia Sahadewsing. De nieuwste single is geschreven door Roberto Banel van WeDemBossMusic en Danitsia Sahadewsing. Het is een productie van Roberto banel Gboss en Asgar Koster van Asko Productions. De bijbehorende videoclip is door Young Mike geschoten.

“Roberto kwam met het refrein en eerste gedeelte van het eerste couplet. Vervolgens is door mij tweede gedeelte gedaan van het eerste couplet. Verder hebben wij de rest van tekst en vocal arrangement van het nummer is gezamenlijk gedaan in de studio. Tot nu toe heb ik tal van goede en positieve reacties ontvangen” aldus Danitsia

Aantal mooie momenten uit haar carrière zijn volgens de artiest, Suripop, winnen van talentenjachten, opre met Beenie En Buju,  door Apintie radio en televisie uitgeroepen tot “Beste vrouwelijke zangeres van het jaar 2020”, haar optreden met Suri Allstarzz En Desire.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: