Man (40) na vrijlating dezelfde dag weer aangehouden voor mishandeling celgenoot

De 40-jarige J.R., alias ‘Dogla’, die eerder in verzekering was gesteld voor poging tot diefstal middels braak, is op donderdag 1 april na zijn invrijheidstelling weer aangehouden door de politie van het bureau Waldeck in Nickerie.

De man heeft op diezelfde dag een mede arrestant, die ook op 1 april vrij zou komen, zwaar mishandeld.

Bij zijn hernieuwde aanhouding heeft de verdachte verklaard, dat hij voor M.J. in het cellenhuis was ingesloten en dat hij de cellenbaas was. Zijn celgenoot M.J. weigerde echter om opdrachten van hem uit te voeren en bedreigde hem met de dood. Hierop raakten de twee in een handgemeen waarbij J. een bloedend oog opliep. Hij moest voor medische behandeling worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na medisch te zijn behandeld werd M.J. in vrijheid gesteld, terwijl J.R. dus weer werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: