DSB sluit tijdelijk de vestiging te Maretraite: personeelslid Covid-positief getest

Directeur Coutinho: ‘Uit voorzorg is aantal medewerkers in thuisquarantaine geplaatst’

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft haar vestiging te Maretraite tot nader order gesloten ‘wegens bijzondere omstandigheden’, zo heeft de bank dinsdag bekendgemaakt.  In een reactie tegenover de redactie van Dagblad Suriname zegt DSB-directeur Steven Coutinho: ‘Uit voorzorg hebben we een aantal medewerkers in thuisquarantaine geplaatst. Omdat wij hierdoor de gewenste kwaliteit van onze dienstverlening niet kunnen garanderen, doordat minder personeel ter beschikking is op dat kantoor, hebben we het vervolgens tijdelijk gesloten.’

Verder laat de directeur weten: ‘De andere branches binnen ons netwerk zijn nog gewoon open en onze nieuwe call center, website en online banking systeem blijft ter beschikking van onze gewaardeerde klanten.’ Op de vraag of er personeelsleden wellicht Covid-19 positief zijn getest antwoordt Countinho: ‘We hebben inderdaad een positief geval gevonden daar. Wij nemen in dat geval gepaste maatregelen voor ons personeel, maar ook voor onze klanten, om te sluiten.’ 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: