Man aangehouden voor bedreiging van vriendin

Agenten van het politiebureau Munder hebben dinsdagochtend 23 maart de van mishandeling van zijn vriendin verdachte R.D. aangehouden op het terrein van een pension binnen het werkressort, aldus het Korps Politie Suriname dinsdag 30 maart. 

De vriendin had aangifte tegen hem gedaan op het politiebureau Munder, omdat hij haar had bedreigd en haar mobiele telefoon had vernield. De vrouw zei tegen de politie, dat zij en haar vriend ruzie kregen en vervolgens naar het pension gingen om zaken uit te praten. Tijdens het beslechten van de ruzie werd R.D. echter vermoedelijk boos en sloeg daarbij haar telefoon stuk.

Op een bepaald moment hoorden mensen van het pension de vrouw gillen en schakelden direct de politie in. Bij aankomst van de agenten werden de man en zijn vriendin aangetroffen, waarna de twee werden overgebracht naar het politiebureau.

R.D. heeft inmiddels zijn vriendin voor de telefoon vergoed, maar aangezien zijn vriendin vorige week aangifte van bedreiging tegen hem deed op het politiebureau Geyersvlijt en op 23 maart weer, werd hij op grond hiervan na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: