Natio Diaspora voetballers onderweg naar Suriname

De groep Diaspora-spelers die zijn geselecteerd voor het Surinaams nationaal voetbalelftal, Natio, en afkomstig zijn uit  Nederland, België, Engeland, Turkije, Slowakije, Israel, India, Trinidad & Tobago, Cyprus en Kroatië, is maandag vanaf Schiphol vertrokken naar Suriname.

Natio speelt woensdag in het dr. Franklin Essed Stadion de eerste kwalificatiewedstrijd voor het wereldkampioenschap 2022 in Qatar tegen de Cayman Islands. Suriname is ingedeeld in een groep samen met Cayman Islands, Aruba, Bermuda en Canada.

In deze groep spelen Canada en Bermuda donderdag 25 maart tegen elkaar, Aruba treft 27 maart in Florida, VS, Natio van Suriname, de volgende dag spelen de Cayman Islands en Canada tegen elkaar en op 30 maart volgt de match tussen Bermuda en Aruba.

PK        

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: