Politie zoekt nabestaanden van man die zich heeft verhangen aan Kleine Saramaccastraat

Het Korps Politie Suriname bericht woensdag, dat zij in contact wil komen met nabestaanden of zij die denken de man te hebben gekend die zich zondag 31 januari door ophanging van het leven heeft beroofd aan de Kleine Saramaccastraat. Die personen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Nieuwe Haven, via het telefoonnummer 403101.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg zondagmiddag 31 januari van een voorbijganger de melding van een verhanging. Volgens die melding ging het om een man van het gemengd ras die zich op een terrein aan de Kleine Saramaccastraat had verhangen.

Agenten troffen het lichaam van de man, die geen levensteken meer vertoonde, aan. 

Het gaat om een man met een geschatte leeftijd van tussen de 20 en 25 jaar, die blootvoets was. Verder was hij gekleed in een blauwe jeansbroek en een wit T-shirt, waarvan de kleur van de randen van de kraag en de mouwen bordeaux is. Op het lichaam werden geen bescheiden aangetroffen, waaruit de personalia van de overledene achterhaald konden worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: