13 Covid-patiënten liggen op ICU’s van ziekenhuizen – 59 personen positief getest

Covid-dashboard nu ook op de BOG-website

Het aantal personen dat woensdag Covid-19 positief is getest bedraagt 59, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten woensdagavond rond kwart over acht, dat was zondag 50 en dinsdag 48. Er zijn woensdag 311 tests uitgevoerd. 50 Patiënten zijn woensdag genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 (dinsdag nog 21) en 80 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 166 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.556.

Covid-dashboard ook op BOG-website

Overigens is het zogenoemde Covid-dashboard nu ook te vinden op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) www.bogsuriname.com. Hiermee willen het ministerie van Volksgezondheid en het BOG ook via de BOG-website de samenleving van informatie voorzien ten aanzien van de Covid-ontwikkelingen. De dataspecialisten zijn bezig na te gaan hoe de cijfers op een andere manier gepresenteerd kunnen worden op de website van het BOG.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: