48 personen dinsdag Covid positief getest

Het aantal personen dat dinsdag Covid-19 positief is getest bedraagt 48, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten dinsdagavond, dat was vrijdag nog 71, zondag 50 en maandag 11. Er zijn 297 tests dinsdag uitgevoerd. 68 patiënten zijn dinsdag genezen verklaard.

Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 21 – dat aantal toont de afgelopen dagen een gestage stijging – en 85 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

151 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.497.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: